1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 57. II. épület., 3. emelet | +36 20 / 474-2534 | info@gvhitel.hu

Lakáshitel

A GV Hitelközpont partnerei és munkatársai készséggel végigkísérük Önt, egészen a lakáshitelt nyújtó pénzintézet kiválasztásától egészen a hitel folyósításáig.

Feladatunk, hogy minden olyan információt rendszerezve biztosítunk az Ön számára, ami ahhoz szükséges, hogy felelős döntést hozzon egy olyan kérdésben, ami az emberek életében jellemzen egy, két, vagy maximum három alkalommal fordul elő!

A lakáshitel felvételekor a kölcsön fedezete a megvásárolni kívánt ingatlan lesz! Fontos, hogy a vásárláshoz szükséges jellemzően 20-25% önerő. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, pótingatlan bevonásával ettől eltekinhet a bank.

A kölcsön kamatát több tényező befolyásolja. Leginkább a Magyar Nemzeti Bank alapkamata, valamint a kölcsön kamatperiódusa, ami megmutatja, mennyi ideig garantált a kölcsön törlesztőrészlete!

Ha Ön lakáshitel felvételét tervezi, küldje el emailben nevét, telefonszámát és azt a települést, ahonnan érdeklődik, hogy a területileg illetékes partnerünk felvehesse Önnel a kapcsolatot!

GVHITEL

Kapcsolat


Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefon: +36 20 / 474-2534

Székhely: 1094 Bp., Bokréta u. 32-36.
Iroda: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 57. II. épület., 3. emelet

Copyright © GVHITEL 2016 - Minden jog fenntartva.

Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a GVHITEL előzetes jóváhagyásával lehetséges.

X